INGREDIENTS
- 100g farina
- 1 ou sencer
- 150g carbassa
- 50g de bròquil
- Una rodanxa formatge de
cabra
- Una culleradeta de mel
- Crema de llet
- Sal
- Pebre
PROCEDIMENT
Primer
posarem a bullir 3 minuts el bròquil tallat a trossets petits que reservarem
per desprès decorar el plat.
Desprès
tallarem tota la carbassa per bullir-la,
menys un trosset, que el reservarem per passar per la paella i decorar.
Un cop
bullida la carbassa la triturarem i li afegirem una mica de l’aigua de la
cocció, un rajolí de crema de llet i sal i pebre al gust.
Farem el
farcit barrejant el formatge de cabra, un polsim de pebre i la cullerada de
mel. Ho remenarem fins que quedi una pasta fina.
Després
farem la pasta dels raviolis, amassant la farina i l’ou fins que quedi una bola
ben lligada. Seguidament, l’estirarem amb el rodet procurant que quedi ben
fina.
Després tallarem
la forma dels raviolis, els farcirem i els muntarem.
Finalment
posarem a bullir la pasta uns 5 minuts en abundant aigua i sal i un cop cuit, muntem
el plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada