dilluns, 27 de juliol del 2015

RAVIOLIS


INGREDIENTS
  • 100g farina
  • 1 ou sencer
  • 150g carbassa
  • 50g de bròquil
  • Una rodanxa formatge de cabra
  • Una culleradeta de mel
  • Crema de llet
  • Sal
  • Pebre




PROCEDIMENT

Primer posarem a bullir 3 minuts el bròquil tallat a trossets petits que reservarem per desprès decorar el plat.
Desprès tallarem tota  la carbassa per bullir-la, menys un trosset, que el reservarem per passar per la paella i decorar.
Un cop bullida la carbassa la triturarem i li afegirem una mica de l’aigua de la cocció, un rajolí de crema de llet i sal i pebre al gust.
Farem el farcit barrejant el formatge de cabra, un polsim de pebre i la cullerada de mel. Ho remenarem fins que quedi una pasta fina.
Després farem la pasta dels raviolis, amassant la farina i l’ou fins que quedi una bola ben lligada. Seguidament, l’estirarem amb el rodet procurant que quedi ben fina.
Després tallarem la forma dels raviolis, els farcirem i els muntarem.

Finalment posarem a bullir la pasta uns 5 minuts en abundant aigua i sal i un cop cuit, muntem el plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada