diumenge, 19 de juliol del 2015

PIZZA

INGREDIENTS


INGREDIENTS PER LA MASSA 

  • 175 g de farina per a pa (de duresa mitja-alta o alta)
  • 100ml d’aigua 
  • 1 culleradeta de llevadura 
  • 1 culleradeta de sal 
  • Mitja cullaradeta de sucre
  • 1 cullerada sopera d’oli

INGREDIENTS PER LA PIZZA 
  • Formatge ratllat 
  • Pernil dolç 
  • Tacs de pernil salat 
  • Orenga


PROCEDIMENT

Per començar necessitem una superfície gran i neta per poder treballar de manera còmoda.
El primer que farem serà un volcà de farina en un bol gran i hi afegirem al mig aigua tèbia amb la llevadura. Després anirem batent la massa amb una cullera gran de fusta fins que comenci a desenganxar-se per sí sola de les parets del bol. A continuació afegirem l’oli a poc a poc i incorporarem el punt de sal a la massa. Durant aquest procés no deixarem de remoure la massa. A més si veiem que no adquireix la força necessària podem anar-hi afegint una mica més de farina.

Un cop la massa comenci a desenganxar-se per sí sola de la cullera de fusta, polvorejem una mica de farina sobre la taula i a continuació hi amassem manualment la barreja fins que adquireixi la consistència i elasticitat adequada. Després la deixem reposar durant 45 minuts en un lloc sec coberta amb un drap de cuina net fins que la massa sigui suficientment esponjosa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada