dilluns, 27 de juliol del 2015

RISSOTO DE FORMATGE PARMESÀ

INGREDIENTS

  • 1 tassa de cafè d’arròs
  • ½ litre brou suau
  • ¼ de ceba petita
  • Cullerada sopera formatge en pols per pasta
  • Cullerada sopera formatge en pols parmesà
  • 2 cullerades d’aigua de bullir remolatxa (colorant rosa)
  • Un polsim de safrà (colorant groc)
  • 2 cullerades soperes d’emmental  ratllat
  • Sal
  • Oli d’oliva


PROCEDIMENT

Primer posarem a bullir el brou en un caçó.
Seguidament  tallarem la ceba molt petita per notar el seu sabor però no trobar-la.
A continuació posarem en un altre caço un rajolí d’oli d’oliva. Un cop una mica calent hi tirem la ceba picada i la sofregim a foc suau.
Un cop la ceba estigui transparent li tirem un polsim de sal i pebre.
Després hi afegim la tassa d’arròs i no deixem de remenar. Passat un minut,  hi posem un cullerot del brou que tenim bullint. Quan l’arròs es begui l’aigua n’afegim un altra i així successivament fins que estigui cuit.
Quan l’arròs està cuit afegim els formatges en pols, remenem fins que quedi una consistència cremosa.
Provarem i rectificarem el punt de sal si és necessari.
Després escalfem una paella i tirem el formatge ratllat en una rodona, deixem torrar per una banda i el girem. Ho deixem refredar i ja tenim la galeta. Finalment, podem tenyir  part del arròs amb el colorant i emplatar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada