INGREDIENTS
- 1 tassa de cafè d’arròs
- ½ litre brou suau
- ¼ de ceba petita
- Cullerada sopera
formatge en pols per pasta
- Cullerada sopera
formatge en pols parmesà
- 2 cullerades d’aigua de
bullir remolatxa (colorant rosa)
- Un polsim de safrà
(colorant groc)
- 2 cullerades soperes
d’emmental ratllat
- Sal
- Oli d’oliva
PROCEDIMENT
Primer
posarem a bullir el brou en un caçó.
Seguidament tallarem la ceba molt petita per notar el seu
sabor però no trobar-la.
A
continuació posarem en un altre caço un rajolí d’oli d’oliva. Un cop una mica
calent hi tirem la ceba picada i la sofregim a foc suau.
Un cop la
ceba estigui transparent li tirem un polsim de sal i pebre.
Després hi
afegim la tassa d’arròs i no deixem de remenar. Passat un minut, hi posem un cullerot del brou que tenim
bullint. Quan l’arròs es begui l’aigua n’afegim un altra i així successivament
fins que estigui cuit.
Quan
l’arròs està cuit afegim els formatges en pols, remenem fins que quedi una
consistència cremosa.
Provarem i
rectificarem el punt de sal si és necessari.
Després
escalfem una paella i tirem el formatge ratllat en una rodona, deixem torrar
per una banda i el girem. Ho deixem refredar i ja tenim la galeta. Finalment,
podem tenyir part del arròs amb el
colorant i emplatar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada